pondělí 14. května 2007

Vůdstok Podruhé

Velevážení dobrodruzi,
tento víkend byl naprosto ve znamení úžasných večerů, veselých koncertů, alkoholu a drog... (ženy záměrně vynechávám kvůli přítelkyním).
Páteční koncert v Praze byl takřka noblesní, ovšem noční procházky historickým centrem, téměř ranní návštěva našeho starého dobrého a pražského hradu a téměř hodinový pobyt na kyvadle nad svítící Prahou... hmmm to bylo excelentní, jojo. Na cestu do Budějovic jsme tedy vyráželi v pět ráno, což bylo aspoň srandovní, když už nic.
Druhý den jsme se přiřítili s hodinovým zpožděním do Stögrovky u Volar, kde na nás čekala nefalšovaná hippiesácká společnost. Uprostřed louky mezi šumavskými kopci stál statek, vedle něj z prken ztlučené podium, kolem se pásly kozy, pobíhali psi, probíhali děti a všichni se na nás spokojeně usmívali. Slavili se totiž narozeniny sedmi statečnáých kamarádů ve znamení býka.
Koncert proběhl jak jinak než divoce a možná bude i nějaký video či audio třeba... Krátce po koncertě se mé vzpomínky mlží, následně mizí. Když začínalo svítat, ulehl jsem vedle Moxe na půdu statku. Ráno jsme velice spokojeni a unaveni odjeli.. Skoro nám až bylo líto, že ten vůdstok skončil. Tak zase někdy. Peace.

Pan Dan

0 komentářů: