středa 27. června 2007

Skutečná liga - kvalifikace

Zajímavá soutěž toto. Pořádá to klub Matrix (z mého oblíbeného města; Praha-Žižkov). Velká konkurence, velký ceny, a ve všech kolech rozhoduje porota, což je náš nejoblíbenější model. Kdyby rozhodovali ty a ti hysteričtí fanoušci, nikdá bychom se přes pražáky nedostali. Tábor na ně!!! Nebo ten soutěžní model s sms, sám jsem jeden ještě z Muchsletem vyhrál, no to byla fuška...

No takže Skutečná liga-kvalifikace-hrajete 45 minut ve zkušebně v klubu Matrix. Přihlásíte se, pak dostanete termín a hodinu (9.6. - 13:00), v parném poledni přijedete do Prahy.. nikde nikdo... naskládáte se do zkušebny, řeknete teď a hrajete. Kolem pak chodí pořadatel(é), bylo jich asi 5 a chvilku si vás poslechnou a pilně si píšou do notýsku. Náš řidič Roman všem pilně kukal přes rameno, takže tam bylo třeba: bubeník super, energie, šlape to, dobrej zpěvák a podobné chvály, pak tam bylo ještě něco, ale to jsme nezachytili.

Zkušebna to byla dobrá, nebo takhle byli tam dvě, my jsme měli být v té větší (lepší), ale bubeník řekl, že ve vedlejší nudloidní zkušebně jsou lepší bicí, tak jsem šli do té nudličky...což teda byla chyba a to, že jsme doteď v soutěži, považuju za fenomenální uspěch!!!
No takže bicí (basix) samozřejmě hráli v obou zkušebnách asi stejně strašně...kopák zněl jako průtrž mračen, zpěvový aparát byl v této zkušebně polovičního výkonu než v té druhé a protože se nám - kvůli té danově černé krávě - nevešel do auta můj aparát, musel jsem se spokojit s TRANZISTOROVýM sráčem nevídaných kvalit, který byl na místě k zapůjčení. Hrůza na entou. Navíc i ten prostor byl pro nás uplně nový, protože byl totálně odhlučněný a nikdo z nás z jihočeských poměrů, ještě takovou zkušebnu nezažil. Připadal jsem si tam jako v Apollu 13.
Ale přesto teda jsme to nějak dali...celkem nás to bavilo. I když po každé písni nastalo trapné ticho.

No pak jsme to rychle sbalili, protože na Cihelně v Chlumu u Křemže řidič Roman a bubeník Martin (otec a syn) organizovali Mr. Fouskovi k narozeninám koncert asi 4 kapel, včetně teda nás. Večer hráli teda Old Four, SD8, My a St. Johny. Zpěvák Old Four; Mr. Scrubb si ošklivě poranil koleno, když se snažil kolem 7 hodiny rozproudit dav k tanci. Pak k tomu chci říct jako pointu jen jednu věc...kromě toho teda že to byla párty nevídaná!!!....ta noční jízda do zkušebny v Holubově...no tak za 26 bodů celkem za všechny 3 členy posádky mého automobilu. No takže k věci... k pointě...
Díky hochům s Old Four a SD8 jsme na podiu vystavěli 2 marshallovské stacky - proste 2x 2 bedny na sobě. Basový zesilovač Ampeg vysový jako Ahmet. Takže jsme si to všichni užili... Totální 100W masáž prdelí na podiu plně vynahradila polední kvílení kombíčka ze zkušebny v Matrixu.

Jinak z té cihelny máme celkem slušný audio i video záznam, takže to o prazdninách nějak setříháme a hodíme něco na web.

Kolda

0 komentářů: