středa 23. dubna 2008

Dý end of d tůr

Těpéro uličníci, naše slavná törr nám skončila zajímavým koncertem ve Futuru, ale tomu ještě předcházelo několik zajímavých událostí.
Začal bych možná koncertem v Budějovicích ve Velbloudu.. tam to bylo fajn, Petting Zoo sice nepřijeli, páč je bolely nohy, ale místo nich to vzali staří šibalové z VVV a Annie's Trip se taky předvedli v tom nejlepším světle. Nenásledovalo ani ničení, pálení a čurání, takže se to obešlo i bez rvaček a koupání v krvi. Nejlepší ze všeho byla každopádně afterparty, díky Pájo. Bum!

V Plzni nic moc k povídání, v Bechyni docela prdel a hlavně rumy... unplugged se hrálo libově.
Před koncertem v Ústí se Kudli ukázkově zlil jak cvok a koupil si v Mercury hada, hroznýše Ozzyho, když ale přišel k sobě, vzpomněl si, že má z hadů fóbii a po několika pokusech skamarádit se, ho prodal.. navíc dostal had vyrážku, tak co s nim.

Na cestě do Liberce jsme málem přišli o život a po koncertě jsme s Lišákem jeli pokračovat do Prahy, kde jsme jeli do rána a nakonec jsme se šli vyspat na hrad. Vrátnej v Lobkovickym paláci ani nic nenamítal a pustil nás dovnitř.. pro spetření jsme si chtěli objednat společnici, ale všechny už spaly.. ani na informacích nám nepomohli "Haló, tady Michal Hořejší, Lobkovický palác.. my bysme potřebovali číslo na nějakej eskort erotických služeb...." stejně nic.. tak jsme šli spát do skladu.

Poslední koncert ve Futuru nebyl nejhorší, ale ani nejlepší..a to je vlastně všechno. teď se budeme zotavovat a chystat nový triky.

Dan

0 komentářů: