úterý 15. července 2008

Štěnice a Skutečná Liga za námi

Pero,
tak předevšim bych chtěl něco napsat o těch supr Přeštěnicích a potom o tý velký soutěži Skutečný liga.

Celej minulej týden jsme dumali, jak se dostat do Přeštěnic se všim aparátem 2 auty, což se nakonec podařilo vyřešit dodávkou s řidičem v podobě Kudliho bratra Petra. Samozřejmě že jsme nakonec jeli třema auty a provařili na benzínu pár set, ale to už tak u nás chodí.

Do areálu festivalu jsme jako první dorazili já s Kudlim právě ve chvíli, kdy začalo pršet, a dav nadšených fanynek správnýho punk rocku musel pařit na Jaksi Taksi v pláštěnkách. Z kapel, co jsme tam stihli obejít stojí za zmínku snad jen Xindl X a Sunshine. Nasazení Jaksi Taksi a UDG jako hlavních headlinerů mě trošku znechutilo.

Během chvíle dorazili i Lišák s Koldou a někdy chvíli před desátou jsme se začali strojit na Black&White Stage, mezitím co na hlavním podiu hrála hvězda festivalu Karamelo Santo z Argentiny. Ti trošku přetáhli, takže ze začátku jsme museli hrát asi pro 30 věrných nadšenců, který jsme ale měli o to radši... asi po třetí písni ale dorazili zbytek z hlavní stage a solidně zaplnil stan. Takže všem díky, lepší atmošku jsme ještě na žádnym fesťáku neměli doprdele, fakt díky sakra.

Kolda s Lišákem po koncertě odjeli do Prahy, takže jsme s Kudlim pokračovali sami v tornádu festivalu...víno, pivo, rum rum, tanec, líbačky se supermanem... Nakonec nás museli v šest ráno sekuriťáci odvést s rukama za zády ven z areálu, poněvadž se nám vůbec nechtělo a nutili jsme stánkaře, ať nám pustí Led Zeppelin. Pak jsme se ještě asi půl hodiny hádali s celou ochrankou a šli spát. Pak jsme jeli dom no...

Nějaké fotky z našeho vystoupení najdete tady.
A report od Lenky a.k.a. Subaudition můžete přečíst zde.

V pondělí na Skutečné Lize (nový ročník kurva velký.. v novém Music City .. asi tři registrace, focení, natáčeli to i na kamery.. jou jou) dali Koldovi Mesa Bůgí, tak jsme mysleli, že bude mít konečně jednou slušnej zvuk a ne.. Zněli jsme určitě minimálně jako cannibal corpse, nedalo se to poslouchat a všichni porotci se chytali za uši...ale nandali jsme jim to, sviním...

0 komentářů: