úterý 2. prosince 2008

fotky z Wake UP! dvojky a Banbána na webbu.

Zdravíme,
tak druhá Wake UP! Budějice celkem neváhala a mírou deviance překonala tu první. 100 procent, kteří strávili asi 12 hodin v autě, aby pak Marco mohl říct "thanks for such great audience here". Pak drejni -zcela subjektivně- asi v nejlepší formě v jaké mohli být poslední rok k vidění. Sníh zase nenapadal... i když bylo chvilku po Martinu. Takže se místo sáňkování pouštěli papíroví draci nebo spíše dráčci. Kolda opět ale zůstal u bylinkových likérů. No a pak už zlatý hřeb večera Kill The Dandies! nenechali nikoho na pochybách, jaká že muzika tady v CZ chybí a náš deficit oproti světu opět o něco snížili. Dav neskákal... ale soustavně se dekadentě vlnil v absinthovém oparu a u stropu papírový draci... no krása.

No pak jsme pustili k fochu BUM!Paaju a ten rozjel 80's ujetou klasiku okořeněnou nějakejma Velvet Undreground a New Order. A dav se začal znovu nadějně vlnit a sledovat video. Ve 4 hodinu ráno, už jsme byli tak na hadry, že Pájův playlist zaplakal a odešel do do důchodu a sthrla se youtube smršť, která vždy předznamenává konec. v Půl sedmý ráno se pak prázdným Velbloudem nesla Smetanova Vltava, ale to už i neutahatelný Richard "The Who, no ty mi rozumíš, ty vole" Fischer z KTD! vesele dadal u Vlašánků.

Jinak Dan strávil afterparty tak, že po paralenových experimentech vozil taxíkem Dandies do kameňáku spát a soustavně se vracel zpátky, aby ve finále usnul v backstage.

Takže fotky tady

A taky jsme vám na Bandzone uploadovali novej song Banana Split, co jsme ho v létě vyvařili na hojnej

0 komentářů: