sobota 18. srpna 2007

Soutěže po stopadésátéšesté a naposled a taky Ppodzim

Tak vypařovací kolo Skutečné ligy (živé kolo - 6 kapel - jeden postupuje), kterého jsme zúčastnili 28.7. dopadlo taktéž zajímavě... z 6 našláplých kapel kupodivu vítězila první nejklidnější a nenápadná kapelka Povětroň (35,5b) a my jsme v silné rockové konkurenci tribalcoru Animal Resources (31b), výborně zvládnuté grungové kytarovky v podání The Inch (29,5b), dokonce i neskutečného hudebního výkonu tzv. "na lichou" v podobě Poslední Kapky (29,5b, jinak jasný favorita kola), skončili druzí s 32,5 body - čili konkurence veliká bodové rozestupy minimální. No překvapení obrovské, ale stejně asi k ničemu... protože postupuje jenom jeden. Můžem ještě sice doufat v náhodu v podobě udělění divoké karty porotou, ale tak víte jak to je s těma náhodama.

K 2. ročníku Startéru live, ve kterém jsme skončili taktéž 2., vznikl tento pomníček. Ještě jednou děkujeme Simonovi z XT3 za fajn prostředí a soutěž.

Celkem jsme doufali v tradiční druhé místo i na Hybaj na plac 07. Ale poslední místo se ziskem 19b nám naprosto sebralo iluze o pojmech typu tradice, náhoda, či štěstí. Lépe jsme ale díky tomu pochopili význam pojmu zkouška....a ještě lépe "zkouška o prázdninách".

A co ten podzim...?
V září bude již hotová nahrávka z Chicsound. Tak se snad i už těšte.
Příjemnou kratochvílí pro romantické duše bude koncert s Adam Bomb 10.11. ve Velbloudu.
Ohledně podzimního tour jsme se spojili se Suicide a jejich managerem stavitelem Štěpánem (bechyňský kulturní ataché) termíny brzo dáme na web.
S Atellier 11 bychom se měli podívat na slovensko .hej.
Chystáme ještě 3 další lahůdky, ale dokud to není jisté, nic neřeknem.

Čekání na nahrávku z Chicsound vám ale ukrátíme velkou lahůdkou, je to brutální videozáznam z Cihelny...







oslava narozenin doktora Fouska z dne 9.6.07. Spolu s Old 4 a SD8 jsme postavili na podiu krásný a velký aparát - DĚKUJEM, na zdraví pana Fouska jsme se řádně posilnily alkoholem - DěKUJEM, a spustili jsme většinu písní v o 50% větších tempech... které jsme díky našemu božskému Kudlimu dokonce udrželi - DěKUJEM. Bude to tedy spíše taková syrová hudební kuriozita. Zvukař Víťa nám koncert zaznamenal a záznam upravil co to šlo - DěKUJEM, takže až to tady nějak vyberu, tak to sem hodím.

carl mox

0 komentářů: