pátek 6. června 2008

Drain na fesťák REFRESH v Sezimáku - 28.6.

Dan, byl o víkendu na plotech v Pze a nějak se mu zase zalíbili Kill the Dandies, jejichž vystoupení v Lucerně celý strávil v alkoholovém oparu v backstage musicbaru. Tak je kontaktoval, že s nima uděláme na podzim Wake Up! budějice party vol. 2. Hank přijal a na otočku hned ku našemu překvapení nabídl hraní na fesťáku ReFRESH v Sezimáku vedle Tábora. K pořadatelům putovalo moje číslo, protože Dan má teďka dost starostí se spouštěním svého myspace profilu... (oficiální verze ale je, že jede do chorvatska). Dneska volala Veronika a bez problému jsme se dohodli. Takže bych vám jen chtěl sdělit o co půjde, protože to vypadá na dobrou akci.

Koná se to v sobotu 28. června v areálu letního kina Hilton... nevim proč se to tak jmenuje teda, ale asi to nebude moc nóbl - tím líp ro nás :-)
Celé to začíná bazarem hadrů a oblečení, které lidi na akci donesou... takže jakýsi blešák. Celý den všudypřítomní DJ's. Kapely začnou k večeru v pořadí - Drain, Anyway, Kill the Dandies. do toho ještě nějak proběhne alternativně pojatá modní přehlídka Streetgang módy. Na závěr jako perla večera promítání filmu.... a teď to přijde.... chtějí pouštět Control. Řikal jsem Veronice, jeslti by nebylo lepší pouštět Nonstop party...ale prej ne, že Control ještě tolik lidí nevidělo. Tak se těšim co se mnou udělá ten film napodruhý a to ještě na závěr takovýho nabitýho večera. Každopádně ještě víc jsem zvědavej co bude říkat Kudlicksson :-)

Jo až bude na akci hotovej leták, tak ho sem dáme.

Tak mějte se zatim. kocour kolda

0 komentářů: